20 jaar ub-events

SPORT

WE ZIJN BENIEUWD NAAR JE KEUZE.
Samen naar een mooi sportevenement en daarna gezellig een hapje eten. We hebben er een aantal geselecteerd, maar misschien zijn jij en/of de persoon die je wilt verrassen wel helemaal gek van een ander sportevenement. We horen het graag.

TT van Assen race dag

De Haarbocht Lounge heeft misschien wel het mooiste uitzicht van het hele circuit. Vanaf dit speciaal voor jullie ingerichte VIP Deck bovenop de nieuwe Haarbocht tribune mis je helemaal niets van de MotoGP! Terwijl de coureurs het gashendel nog eens helemaal opentrekken, hebben jullie een adembenemend uitzicht over de eerste bocht van het TT Circuit Assen. Je volgt de startprocedure en ziet vervolgens de coureurs op topsnelheid op u afkomen. De Haarbocht Lounge kijkt uit over de hele Noordlus van het TT Circuit. Met de Haarbocht Lounge geef je uw gasten een unieke gemotoriseerde beleving op grote hoogte!

De Haarbocht Lounge zweeft boven de Haarbocht tribune op een hoogte van 15 meter en is bereikbaar via een speciale glazen lift. Jullie verblijven in een sfeervolle ruimte met smaakvolle catering en -bar (inclusief). En heel bijzonder: je hebt een persoonlijke stoel direct onder de Haarbocht Lounge. Met de VIP pas kunnen jullie vrij bewegen tussen de Haarbocht Lounge en je eigen tribuneplaats.

  • Parkeerplek op de motorparkeerplaats of bij de TT-Hall (auto).
  • Exclusief toegang tot de lounge met zicht op de start en finish, de Haarbocht en de Noordlus. Alles gebeurt direct onder uw ogen.
  • Een gereserveerde overdekte tribuneplaats op de Haarbocht tribune

Privécatering (licht ontbijt, lunch en hapjes) en -bar (vanaf 11:30 uur).

*Samen bespreken we de datum en beschikbaarheid.

> DIT IS MIJN KEUZE

Amstel Gold Race

Het ‘Beleef & Geniet’ arrangement biedt je een middag vol wielerplezier en genot. Vanaf de eerste doorkomst zijn jullie welkom in ons Amstel Gold Race VIP-paviljoen. Het paviljoen bied je een onvergetelijke dag met de mogelijkheid om alle doorkomsten, de finishes, de huldigingen en het eerste interview met de kersverse winnaars live mee te maken. Uiteraard onder het genot van een uitgebreid assortiment aan hapjes en drankjes in het uiterst verzorgde culinair programma.

Je kunt de heren en dameswedstrijd volgen op de verschillende schermen in het paviljoen en daarnaast hebben jullie vanaf het VIP-terras zicht op de finishlijn en kun je alle doorkomsten en finishes van dichtbij meemaken. Dankzij deze locatie komt u als VIP-gast nergens dichter bij de finish, een unieke beleving! Het Amstel Gold Race VIP-paviljoen is het ideale dagje uit voor de wielerliefhebber maar is daarnaast ook de ideale netwerkomgeving aangezien diverse bedrijven uit het gehele land vertegenwoordigd zijn.

  • Toegang tot het Amstel Gold Race VIP-paviljoen direct aan de finish
  • Deelname culinair programma
  • Getuige van de passages aan de finishlijn, finish & huldiging heren en dames
  • Bijwonen eerste interview winnaars in VIP-paviljoen
  • Ontmoeting met diverse oud-winnaars
  • Gereserveerde parkeerplaats bij het VIP-paviljoen
  • Rondeboek

Presentje

*Kaarten zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid

> DIT IS MIJN KEUZE

Culinair

Festivals

Meer verrassingen

LATEN WE EERST KENNISMAKEN

We snappen het heel goed als je vragen hebt en eerst met ons in contact wilt komen. Wij willen dat in ieder geval zelf heel graag. Dat is ons doel, om nieuwe mensen te leren kennen. Bel direct met Ruben Strieker; 06 – 140 339 77 of vul dit formulier in en hij belt je zo spoedig mogelijk op om kennis te maken en vragen te beantwoorden.

ub-events (onderdeel van PromoPodium B.V.)
is officieel aangesloten bij branchevereniging CLC Vecta.

ub-events
Wilgenweg 10a
1031HV Amsterdam Noord
0031 (0)88 848 53 20

Vredenoordlaan 14
3061 RL Rotterdam
0031 (0)88 848 5310

info@ub-events.nl

ub-events (onderdeel van PromoPodium B.V.)
is officieel aangesloten bij branchevereniging CLC Vecta.